Portfolio

Geïnteresseerd in onze voorgaande opdrachten, hier ziet u een greep uit onze verschillende casussen!

Rijschool Eigewyz

Vanuit Rijschool Eigewyz kregen wij de vraag of wij polo’s, vesten en softshell jassen konden bedrukken voor een professionele uitstraling tijdens het geven van de rijlessen. 

Dit doen wij natuurlijk met veel plezier, en hebben uiteindelijk een aantal mooie kledingstukken geleverd!

Voetbalvereniging M.V.V.'58

Voor het tweede elftal van M.V.V.’58 mochten wij de trainingspakken bedrukken. De trainingspakken zijn voorzien van een borstlogo en een sponsorlogo op de rug. De heren van M.V.V.’58 2 liepen er hierdoor weer fris bij.

Kzbkicks

Vanuit het sneakerbedrijf Kzbkicks kregen wij de aanvraag om nieuwe truien te bedrukken voorzien van het logo zowel op de borst als groot op de rug.  Daarnaast wilde Kzbkicks ook nog hun website bedrukt hebben op de trui.

Agrarische Drones Schelling

Een volledige set aan kleding voor Agrarische Drones Schelling, bestaande uit t-shirts, polo’s & sweatvesten. Aan alles is gedacht. Een prachtig eindresultaat in twee verschillende kleuren. 

Biesocial

Als social-mediabureau weet Biesocial natuurlijk alles van de perfecte uitstraling zowel off- als online. Hier hebben wij als The Custom Club ons steentje in bij gedragen door Biesocial te voorzien van mooie strakke bedrijfskleding bestaande uit hoodies, t-shirts & polo’s.

Schildersbedrijf van Os

Ook schilders willen goed voor de dag komen, zo kwam schildersbedrijf van Os terecht bij The Custom Club. Doordat het logo bestaat uit meerdere kleuren en een lichte kleuroverloop was DTF het meest geschikt voor deze opdracht. 

Uiteindelijk ontstond dit prachtige eindresultaat!

Houd deze pagina én onze socials in de gaten voor meer!